Thursday, November 15, 2007

Ζώντας στο Ελλαδικό Βασίλειο της Κουτοπονηριάς

Αντιγράφω και υποστηρίζω....

O Kill-τίδης εφόρμησε!

O KILL-τίδης, αν δεν τό ξέρετε, είναι βουλευτής ΝΔ στο Κιλκίς και υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης. Αρμόδιος, μεταξύ άλλων υποθέτω, και για την εξόντωση άγριων ζώων της υπαίθρου αλλά και ήμερων ζώων που αρέσκονται να σκοτώνουν τα άγρια αλλά και, κάθε τόσο, να σκοτώνονται μεταξύ τους.
Φαίνεται όμως ότι είναι αρμόδιος και για να γράφει στα παλιά του τα παπούτσια τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας, το οποίο πριν λίγο έχει εκδώσει απόφαση να απαγορευτεί για φέτος το κυνήγι, το άθλιο αυτό κατάλοιπο της άγριας εποχής της ανθρωπότητας, αφού τα άγρια ζώα των δασών είχαν ήδη αποδεκατιστεί από τις πολλαπλές και τεράστιες σε έκταση φετινές πυρκαγιές.
Με αστραπιαία ενέργεια, ΠΟΛΥ αταίριαστη στην παρούσα κυβέρνηση, που το «τα ζώα μου αργά» είναι το "modus vivendi", και για τούτο ΑΚΡΩΣ ΥΠΟΠΤΗ, στο πί και φί που λέμε, ο KILL-τίδης έβγαλε νέα απόφαση που επιτρέπει πάλι το κυνήγι.
Για να ακυρωθεί κι αυτή χρειάζεται νέα προσφυγή στο ΣτΕ και νέα απόφαση... Ως τότε θα έχει τελειώσει η κυνηγετική περίοδος και θα έχουν εκτελεστεί όσα ζωάκια επέζησαν από τις πυρκαγιές και από τις σφαίρες των κομπλεξικών (για τέτοιους πρόκειται - συζητείστε με κάποιον και θα τό δείτε αμέσως) "σπόρτσμεν" του θανάτου μέχρι να βγεί η πρώτη απόφαση του ΣτΕ.
Πανέξυπνο το "κόλπο" σας KILL-τίδη μας και ενδεικτικό του ήθους της κυβέρνησής σας.
Είστε και μεγάλος μάγκας να 'ούμε...

http://atrefs.blogspot.com/2007/11/o-kill.html

Δέστε και εδώ και εδώ .